Почувствай свободата

Усещането когато карате Segway РT е несравнимо, защото никога не е имало нещо, което да го наподобява. Когато стъпите на него първата Ви реакция ще бъде да започнете да пазите равновесие, нещо което бихте направили винаги когато се качвате на двуколесно превозно средство. Но почти моментално ще разберете, че Segway РT балансира вместо Вас и се превръща в едно естествено продължение на тялото Ви. Когато просто се наклоните леко напред, ще разберете че Segway РT не се движи от самосебе си, а се движи в зависимост от това, което му кажете да прави.

Спомняте ли си, че в мечтите Ви се чувствате сякяш можете да летите? Усещате свобода, бодрост и увереност. Имате усещането, че земята под Вас се движи, но Вие не я докосвате. Вие се носите над нея. Придобивате чувство на сила и скорост, но заедно с това усещате, че имате абсолютен контрол. Всичко това Ви се вижда нормално и редно. По такъв начин се чувствате, когато карате Segway РT.

Ето какво споделят някои от хората, които са карали Segway РT:

"Според мен карането на Segway РT е голямо удоволствие, като заедно с това машината е безопасна и стабилна, това наистина е една много внушителна употреба на дигиталната технология. Лесно е да се научиш да го управляваш и в много случаи е чисто и просто казано удивително изживяване."
-Уолт Мосберг, Уол стрийт журнал

"Карането на Segway РT е толкова интуитивно, че по някакъв начин се усеща, че все едно е част от нервната Ви система."
-Списание Форчън

"Segway e невероятно стабилен, независимо дали стои на едно място или се движи."
-Дан Бриклин
 един от създателите на VisiCalc, първата електронна таблица