Аксесоари
Осветли го  |   Носи го  |   Тегли го  |   Настрой го  |   Модифицирай го   |  Заключи го   |  Зареди го | Облечи го

Направете транспортера Segway свой собствен с аксесоари, създадени с грижа за Вашата сигурност, удобство, комфорт и практичност. Широката гама от предлагани аксесоари може да превърне транспортера Ви наистина в “личен” и може да задоволи всички Ваши очаквания и нужди.

Осветли го
Click for larger image Комплект 3 ватов фар Segway *В наличност в момента
Намиращ се над Вашата лента с аксесоари, този фар осветява Вашият път със слаби, силни или премигващи светлини. Захранван от 4 батерии тип АА (не са включени в комплекта), той осигурява до 2 часа в режим силна светлина, до 4 часа в режим слаба светлина и до 20 часа в режим премигваща светлина. Благодарение на неговият здрав алуминиев корпус той си остава студен на допир. Включена е и двугодишна гаранция за фара и неговите части.
Click for larger image Комплект 5 ватов фар с литиево-йонна батерия Segway
*В наличност в момента
Този фар осветява Вашият път през тъмнината с възможно най-силната единична светлина. Литиево-йонната батерия осигурява безпроблемно до 6 часа в режим силна светлина, до 12 часа в режим слаба светлина и 40+ часа в режим премигваща светлина. Включването на лампата става с двойно натискане на стартовия бутон, за да се предотврати евентуална неволна употреба. В случаите, когато батерията е изтощена, функцията за автоматично заключване удължава нейния живот. В комплекта са включени зарядно устройство, кутия и двугодишна гаранция за работата и частите на фара.
  Повече продукти

Носи го
Click for larger image Черна чанта за прикачане към ръкохватката *В наличност в момента
Бяла чанта за прикачане към ръкохватката *Датите за наличността й се уточняват
Точно така, може да вземете със Вас всичко това – ключове, мобилни телефони, бутилка минерална вода – всичко от първа необходимост, включително и батерии за аксесоарите на Вашия Segway. Специално моделирана пластмасова преграда предпазва предметите Ви и ги запазва подредени. Чантата се откача лесно, за да я вземете с Вас в момента, в който сте стигнали до крайната точка на Вашето пътуване. Външният й вид може да бъде персонализиран с лого, или с каквото пожелаете. Предлага се в бял и черен цвят.

Спецификации:
:
Размери (Ш х Д х В): 29.2 x 20.3 x 39.3 cm
Цена: 190,80 €
с ДДС
Click for larger image Твърда кутия GIVI® за Segway *В наличност в момента
Широко известни с техните класически кутии за мотор, дизайнерите от GIVI® създадоха специална кутия и за Segway. Солидната външна обвивка предпазва вашите предмети по време на дъжд, лапавица и сняг. Също така те могат да бъдат заключени в самата кутия, а тя съответно към Вашият транспортьор. И ако забележете добре има още прекалено много място за запълване по него. Към кутията е включен и комплект с възможност за страничен товар. Кутията идва с двугодишна гаранция.

Спецификации:
:
Вместимост: 21 литра
Размери (Ш х Д х В): 41.9 x 34.2 x 19.0 cm
Тегло: 1.5 кг всяка
Цена: 130,80 €
с ДДС
   
 
Повече продукти

Тегли го
Click for larger image

Комплект рампи Segway *В наличност в момента
Рампата спомага качването на Вашият Segway в атомобил да се превърне в детска игра. Горният край се закача за багажника, докато движещият лост помага на рампата да се застопори за земята. Когато сте готови, просто бутнете Вашият Segway по рампата. Тя лесно се сгъва и прибира в специална чанта за нейното по-лесно пренасяне.

Спецификации: :
Разгъната (Д х Ш): 172 x 16.5 cm
Сгъната (Д): 96.5 cm
Тегло: 5.4 kg всяка, 10.8 кг общоЦена: 454,80 €
с ДДС
Click for larger image Ремарке Segway *Датите за наличността й се уточняват
Вземете Вашият Segway където и да пътувате с колата си. Действа на същият принцип както миниатюрен самотоварач. Просто махнете шпилката да смъкнете платформата, качете Вашият Segway, заключете го и натиснете дръжката за да вдигнете обратно платформата. Ремаркето е съвместимо със стандартните 5.08 см и 3.175 см тегличи, а също така може да се наглася според височината на Вашият автомобил.
Click for larger image Комплект лента за аксесоари *В наличност в момента
Прикачена към дръжките, тази лента осигурява още достатъчно място за монтиране на светлини, отражатели и други допълнителни аксесоари. Лесно се инсталира, а също така лесно се променя и ъгъла й за Ви е винаги удобна.

Цена: 46,80 €
с ДДС
 

Настрой го
Click for larger image Средство за освобождаване на LeanSteer рамката *В наличност в момента
С този съществен аксесоар можете само с едно почукване на дръжката да отделите въпросната рамка и да складирате Вашият транспортер в някое тясно пространство или във Вашият автомобил.

Цена: 34,80 €
с ДДС
 

Модифицирай го
Click for larger image Алуминиева подложка *В наличност в момента
Тези извити алуминиеви подложки обгръщат основата на транспортера, идеално отразяват светлината и Ви изкушават да стъпите на контурените гумени подложки. Две такива подложки образуват един комплект.
Click for larger image Удобна подложка *В наличност в момента
Омекотена от дебела гума от фабричен клас, която поема друсането и сътресенията по пътя, тази подложка Ви позволява да се возите без да почуствате умора. Две такива подложки образуват един комплект.

Цена: 126,00 €
с ДДС
 

Заключи го
Click for larger image Комплект за заключване Segway *В наличност в момента
Заключете Вашият транспортер към който и да е неподвижен обект. Тази надеждна ключалка може да бъде използвана практически навсякъде – дори и с ремаркето на Segway. В комплекта са включени приставки, с които да бъде пригодена и за по-стари модели Segway. Това, че се забелязва изключително лесно отдалеч възпира всеки един набеден крадец. Към 71 сантиметровия кабел с ключалка са включени и 2 ключа.
 

Зареди го
Click for larger image Зарядно устройство **В наличност в момента
Зарежда до 2 свободни батерии по едно и също време. Достатъчно малко, за да бъде побрано във вашата чанта за товар, а в същото време може да бъде използвано с всички видове батерии за да ви гарантира, че имате всичката мощност, от която имате нужда.
Click for larger image Литиево-йонни батерии *В наличност в момента
Създадени при съвместна разработка с Valence Technology, Inc., литиево-йонните батерии Saphion® могат да ви осигурят безпроблемно преминаване на до 38.6 км само с едно единствено зареждане в зависимост от вида на модела, терена, натоварването и стила на каране. Тези лесни за поддръжка и изключително издържливи батерии могат да работят до такива температури като -10º C. Включена е едногодишна гаранция в комплекта.
 

Облечи го
Специален комплект дрехи по пoръчка Segway *В наличност в момента
Провъзгласете се като официално привързан към Segway с тези дрехи по Ваша поръчка и вкус. Сложете Вашата уникална шапка, докато се возите през деня. Носете си фланелката и бъдете готов всеки един момент за въпроса “Притежавате ли транспортер Segway?” Вземете си и яке за дългите, студени дни. Вече проверени от наши верни фенове по пътищата, тези модни аксесоари са задължителни за всеки.

Проверете при Вашият най-близък посредник на Segway за ценова листа.