Segway в ежедневието

Без значение дали сте млад или стар, транспортерите Segway® i2 и Segway® x2 са два удобни и приятни начина да се разходите из улиците на Вашият квартал, да изпълнявате поръчки, да общувате и просто да се наслаждавате на живота по един нов и различен начин!

Лесно придвижване
Усещането да караш транспортера не може да се сравни с никое друго, което сте изпитвали досега по простата причина, че досега не е имало такова. Стъпете отгоре му и Вашият инстинкт веднага ще ви накара да пазите равновесие, както на всяко нещо само с две колела. Почти в същия момент обаче ще разберете, че транспортера балансира вместо Вас! Просто се наклонете леко напред и ще се уверите, че Вие сте този, който го кара да се движи в зависимост от позицията на тялото Ви. Наклонете се надясно за да завиете надясно, направете същото ако искате да завиете наляво. Специалната технология на транспортера наречена LeanSteer следва всяко Ваше движение. Някои дори биха казали, че е все едно да се спускаш по планина с чифт удобни ски.

Около града и квартала Ви.

Понякога разбирате, че близкия супермаркет, фитнес зала или обществен център е в действителност малко далеч за ходене пеша дотам. Представете си количеството изразходвана енергия и гориво, което се използва за да се измине толкова късо разстояние с кола, изразходваща доволно количество гориво. В случай, че живеете в малко градче или местност, Вие несъмнено често сте се сблъсквали със следната дилема – пеша или с кола.

Транспортера Segway е идеалното решение и алтернатива пред това да използвате колата си за близки разстояния. И в съотношение 450 мили само за галон, Вашият Segway е икономичен, практически без да му е нужна никаква поддръжка и екологично чист за околната среда.

Надежден, сигурен и лесен за поддържане.

Всички транспортери до един са създадени да работят в широк спектър от климатични условия. Електрониката, батериите, моторите и всички останали важни компоненти са здраво затворени, за да са предпазени от капризите на времето. Всички транспортери са минали през продължителни тестове – милиони изтощителни обиколки и хиляди часове каране за да бъде устойчив към вибрация, различни температури и излагане на прах и мръсотия. И в същото време се нуждае от минимална поддръжка – само проверявайте налягането на гумите и дръжте батериите заредени. Това е всичко!


Два модела, единият е точно за Вас!
Segway предлага широка гама модели и аксесоари, които могат лесно да бъдат приспособени към Вашите изисквания и нужди. Модела i2 е нашият всестранен помощник, осигуряващ ни безпроблемно преминаване на до 24 мили само с едно зареждане. С възможност пренасяне на малък товар и избор на определен вид светлина да осветява Вашият път вечер, той може да посрещне и отговори на всички Ваши ежедневни нужди. Научете повече за Segway i2 сега.

За тези от Вас, които не обичат да се движат по гладките пътища е предназначен Segway x2. Неговото място е сред пресечени местности, като успява лесно да преминава през черни пътища, да катери хълмове и да се справя с неравни терени. Научете повече за Segway x2 сега.

Segway XT

Без значение дали сте млад или стар, Segway XT® е изключително забавен начин да се наслаждавате на живота по един съвършено нов модел. Тъй като е първият в света самобалансиращ се електронен механизъм за транспортиране, Segway постави нови стандарти в разглеждането на забележителности. Уверете се сами защо Segway е идеалното средство да се качвате и обикаляте планините. Забавен както за сам човек, така и за семейства и цели групи! За тези от Вас, който не следят новостите в техниката, Segway е транспортер на 2 колела, самобалансиращо се устройство, което се задвижда от презареждащи се батерии. Достатъчно е компактен да маневрира по пешеходни зони и в същото време достатъчно мощен да се качва по който и да е хълм, или да преминава по неравни терени (например чакъл, паваж и тн). Segway е екологично чист продукт без никакво замърсяване на околната среда, а също така и изключително безшумен.

Усещането да караш транспортера не може да се сравни с никое друго, което сте изпитвали досега по простата причина, че досега не е имало такова. В момента в който стъпите на него, 5 микро жироскопични сензора и 2 скоростомера отчитат позицията на тялото Ви със скорост 100 пъти в секунда. Когато водача се наклони напред, транспортера потегля напред, а когато се наклони назад спира. Управлявате го като използвате лявата ръкохватка на транспортера и той прави 360 градусов кръг. Това е всичко!
Не са нужни никакви специални умения и практически всеки може да го кара. Интуитивната технология “Динамична Стабилизация” осигурява безгрижно и гладно пътуване. Интуитивна е, но не инстинктивна, именно затова се предлага базов курс за усвояване на някои основни движения. Segway върши цялата работа, за да може Вие да се наслаждавате на обиколката. Веднага ще разберете, че транспортера балансира вместо Вас! Движи се според движенията на Вашето тяло и отива там, където го накарате да отиде.