Segway за реклама

Увеличете многократно атрактивността и ефективността на вашата рекламна кампания със Segway PT.Защо да използвате Segway PT за реклама?

Защото Segway PT е изключително атрактивен и магнитичен

Използвайте персоналния електромобил за кампании на открито или в търговски комплекси и молове на закрито. Segway PT привлича мигновенно тълпи от хора, правейки рекламата Ви по-впечатляваща.

Защото нашите сегуеи ще бъдат брандирани специално за кампанията Ви

Segway PT въздейства на клиентите подсъзателно и ефекта от рекламата е много по-продължителен. Нашите сегуеи ще бъдат брандирани специално за кампанията Ви. Те често предизвикват хората да се снимат за спомен, снимка която винаги ще ги свързва с Вашия бранд.

Защото са подходящи при кампании за откриване на обекти

Segway PT ще направи по-успешна всяка кампанията за откриване на магазин, търговски или спортен център. Подходящ е и за кампании промотиращи нови продукти.

Защото е перфектен за презентации на нови продукти и раздаване на рекламни материали

Вашите презентации могат да се превърнат в интересни и впечатляващи приживявания за клиентите и най-важното - ще избегнете игнорирането им спрямо промотърите! Помислете колко от рекламните агенции „брандират” промотърите...сега помислете и колко от тях използват толкова иновативни методи?

Защото е маневрен, лесен за управление и брандиране

Segway PT е идеален за специални събития и хепънинги, спортни празници и презентации. Защото Segway PT е разпознаваем от тинейджърите Това е най-подходящото средство за реклама, ако тинейджърите и децата са вашата таргет група! Това е така, благодарение на присъствието на сегуеи във филмите, видео игрите, музикалните клипове и интернет. В България, въздействието му е дори по силно, тъй като персоналният електромобил е истинска рядкост.

Защото Segway PT ще привлече вниманието на тълпата по време на панаири и изложения.

Това, което ще Ви отличи от останалите на места с много рекламиращи като панаири, изложби и изложения е Segway PT.сегуеи за реклама

Използвайте го за реклама!

Можем да Ви го доставим (за анонсирането на предстоящи събития) където и да е в България, като се предлага и базов курс за усвояване на основни умения. Предварително заявеният брой транспортери пристигат и с подписани бланки за реклама, доставката и връщането са включени в цената . Еднодневните до едносечмините предварителни съобщения обикновено са постоянно в наличност.
Предлагаме също така допълнителни екстри, като платформи за товар, допълнителни батерии и зарядни устройства за всички Ваши нужди по време на събитието.
Използвайте Segway за специални събития

Сегуей за реклама Реклама със Сегуей