Уважаеми клиенти,

Top Rent A Car България е компания, специализирана в отдаване на коли под наем, като търговската й дейност се развива в цялата страна. Несъмнено е един от лидерите в този сектор в Североизточна България.

Компанията разполага с най-големият автомобилен парк в България.Повечето от автомобилите са закупени чисто нови през последната година. В момента компанията разполага с офиси в София (близо до Летище София), Варна (на Летище Варна и Варна - център) и на Летище Бургас. Извършваме директни доставки до всички градове в България, както и до по-големите градове на Балканския полуостров.

Предлагаме изключително разнообразие от автомобили: малки и икономични, големи и удобни, ванове – 6+1 и 8+1 места, луксозни лимузини, а също така и минибусове за превоз на пътници.


TOP RENTACAR работи успешно с широк кръг партньори: тур оператори, туристически агенции, хотели, агенции за недвижимо имущество, транспортни компании и с други компании в цялата страна, занимаващи се с отдаване на коли под наем.


Основната цел на TOP RENTACAR  е предоставянето на перфектно обслужване на нашите клиенти. Нашето най-голямо предимство пред конкурентните фирми, освен богатия избор на коли под наем предлагани от нас, е и факта, че при нас работят едни от най-добрите и професионално обучени служители.